Wilt u deze pagina printen of kunt u deze e-mail niet goed lezen, kopieer dan onderstaande link naar uw browser.
http://nieuwsbrief.iwes.nl/index.php?id=MjE5NjM0MzcwODAw
Nieuwsbrief Free Musketeers
Het debuut van Nynke Mulder en Véronique Poll komt uit

Moeten & moed bevat, naast heldere informatie over dwangstoornissen, vijfentwintig persoonlijke verhalen van mensen die aan dwang lijden of een partner, ouder of kind hebben met een dwangstoornis. Wat het boek bijzonder maakt, is dat het niet geschreven is vanuit de hulpverlening, maar vanuit het gezichtspunt van dwangers en betrokkenen zelf. Het biedt inzicht in de enorme invloed die dwang kan hebben op het dagelijkse leven.

 

cover
portret 

Lijn
Nynke Mulder en Véronique Poll zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van dwangstoornissen. Zij weten hoe het is om dwangklachten te hebben en therapie te volgen. Na hun herstel bleven ze in contact met dwangers en merkten dat er veel behoefte is aan begrip en erkenning. Hun betrokkenheid, ervaring en kennis leidden tot het schrijven van Moeten & moed.
Lijn

Bestellen

Moeten & moed - Verhalen over het leven met een dwangstoornis zal eind januari verschijnen. Wij bieden u het circa 140 pagina's tellende boek aan voor de prijs van € 17,95 (exclusief verzendkosten).

Wilt u het boek bestellen? Binnen onze webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. Op het moment dat Moeten & moed - Verhalen over het leven met een dwangstoornis gedrukt is, sturen we u uw exemplaar toe.

 
Bestellen boek
Lijn

Moeten & moed - Verhalen over het leven met een dwangstoornis,
Nynke Mulder en Véronique Poll
ISBN 978-90-484-2237-1
vaste prijs € 17,95
verzendkosten per exemplaar € 2,76 (NL) € 3,96 (EU)
Beschikbaar vanaf: eind januari

lijn
Deze promotiemailing wordt eenmalig verzonden. De auteur heeft alle betrokkenen hiervoor om toestemming gevraagd.
© 2010 Free Musketeers | Herenwaard 177-A | 2716 XV Zoetermeer | E info@freemusketeers.nl