Wilt u deze pagina printen of kunt u deze e-mail niet goed lezen, kopieer dan onderstaande link naar uw browser.
http://nieuwsbrief.iwes.nl/index.php?id=MjE5NjM0MTI2MDAw
Nieuwsbrief Free Musketeers
Het debuut van dr. Peter A.J. Holst komt uit

Celinfectie is een oorzaak van kanker. Onderzoekers van de universiteiten van Aberdeen en Leicester analyseerden afweerstoffen die groenten en fruit tegen schimmels en virussen aanmaken. Zij toonden een overmatige activiteit van enzymen aan in kankercellen, waardoor geďnfecteerde woekerende cellen niet meer door het lichaam opgeruimd worden. Vervolgens hebben deze onderzoekers – apothekers – een concentraat van deze natuurlijke afweerstoffen kunnen maken, waarmee successen bij kankerpatiënten behaald zijn. Het is belangrijk om hier meer bekendheid aan te geven.
 

cover
portret 

LijnDr. Peter A.J. Holst was tot 1984 huisarts in Den Haag. Met subsidie van het Preventiefonds heeft hij diverse onderzoeken verricht in eigen praktijk en in de Haagse ziekenhuizen. In 1987 is hij gepromoveerd op de stelling dat longkanker veroorzaakt kan worden door gezelschapsvogels met als oorzaak een basale epitheelinfectie en waarbij roken en vitamine C tekort faciliterende factoren zijn. Hierna heeft hij samen met TNO stofmetingen verricht in woningen en was hij lid van Indoor Air International.
Lijn

Bestellen

Hoe vergroten wij onze afweer tegen kanker zal eind december verschijnen. Wij bieden u het circa 84 pagina's tellende boek aan voor de prijs van € 16,95 (exclusief verzendkosten).

Wilt u het boek bestellen? Binnen onze webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. Op het moment dat Hoe vergroten wij onze afweer tegen kanker gedrukt is, sturen we u uw exemplaar toe.

 
Bestellen boek
Lijn

Hoe vergroten wij onze afweer tegen kanker - hedendaagse voeding is arm aan fytoalexinen en Salvestrol,
Dr. Peter A.J. Holst
ISBN 978-90-484-2190-9
vaste prijs € 16,95
verzendkosten per exemplaar € 2,76 (NL) € 3,96 (EU)
Beschikbaar vanaf: eind december

lijn
Deze promotiemailing wordt eenmalig verzonden. De auteur heeft alle betrokkenen hiervoor om toestemming gevraagd.
© 2010 Free Musketeers | Herenwaard 177-A | 2716 XV Zoetermeer | E info@freemusketeers.nl