Wilt u deze pagina printen of kunt u deze e-mail niet goed lezen, kopieer dan onderstaande link naar uw browser.
http://nieuwsbrief.iwes.nl/index.php?id=MjE5NjIzODg3NjAw
Nieuwsbrief Free Musketeers
Het eerste boek van Hans Swellengrebel komt uit


Met trots melden wij u dat begin oktober de eerste exemplaren van Missie in Centraal-Afrika, geschreven door Hans Swellengrebel, van de drukpersen rollen.

De Centraal-Afrikaanse Republiek behoort tot één van de meest onderontwikkelde en ontoegankelijke gebieden van de wereld. Daarom bedient de katholieke missie zich van een vliegtuig. Hans bestuurde gedurende een half jaar dit vliegtuig. Naast de missie was hij ook tal van NGO’s – zoals Artsen zonder Grenzen en het Internationale Rode Kruis – van dienst.
Ontdek met Hans dat onontwikkeld niet hetzelfde is als ongelukkig. Ontdek met Hans ongerept donker Afrika. Het boeiende perspectief levert niet alleen een uniek beeld op het dagelijkse leven van een Afrikaan, maar ook een relativerende blik op onze westerse waarden en normen.

De opbrengst van Missie in Centraal-Afrika komt geheel ten goede aan het werk van Piloten zonder Grenzen.
 
 

covermailing_Swellengrebel 
pasfoto_Swellengrebel

Lijn


Hans is al sinds zijn jeugd gefascineerd door de vliegerij. Na tien jaar zweefvliegen besluit hij zijn vleugels wat verder uit te slaan en wordt hij vlieginstructeur in Amerika. Naadloos daarop aansluitend kan Hans in Nieuw-Guinea voor de katholieke missie gaan vliegen. Dit is echter te hoog gegrepen en een motorongeluk maakte een definitief einde aan deze jongensdroom. De herkansing in Afrika wordt een groot succes, dat met dit boek bekroond wordt.


Lijn

Bestellen

Wij kunnen u het ca 190 pagina's tellende Missie in Centraal-Afrika aanbieden voor de prijs van € 18,95 (exclusief verzendkosten).
Wilt u het boek bestellen? Dat kan. Binnen onze webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. Op het moment dat Missie in Centraal-Afrika van de drukpersen komt, sturen we u uw exemplaar toe.

 
Bestellen boek
Lijn

Missie in Centraal-Afrika, 
 Hans Swellengrebel - ISBN 978-90-484-0316-5
vaste prijs € 18,95
verzendkosten per exemplaar € 3,20 (NL) € 6,48 (EU)

lijn
Deze promotiemailing wordt eenmalig verzonden. De auteur heeft alle betrokkenen hiervoor om toestemming gevraagd.
© 2010 Free Musketeers | Herenwaard 177-A | 2716 XV Zoetermeer | E info@freemusketeers.nl