Wilt u deze pagina printen of kunt u deze e-mail niet goed lezen, kopieer dan onderstaande link naar uw browser.
http://nieuwsbrief.iwes.nl/index.php?id=MjE5NjIzMDM1NjAw
Nieuwsbrief Free Musketeers
Het eerste boek van Iris Nolden komt uit


Met trots melden wij u dat eind mei de eerste exemplaren van Hekel & de druppels uit de schoften scheuren, geschreven door Isis Nedloni (pseudoniem van Iris Nolden), van de drukpersen rollen.

Een prachtige serie korte poëtische verhalen met veel verbeeldingskracht spelen zich meestal af in de buurtkroeg waarin Hekel, een fantasiefiguurtje, op een warme wijze stoeit met de uiterst ‘vrouwelijke’ personages. Essentiële, herkenbare emoties zoals liefde, het verlangen ernaar, conflicten en de dood worden aangeraakt en zijn de thema’s gesausd met humor. Het wezentje Hekel sust, koestert, beschermt en houdt erg van zijn vrouwen. De verhalen zijn gedeeltelijk ontsproten uit de realiteit en vervlochten door de kronkels en rijke belevingswereld van de auteur. Soms kruipt RodeVrouw in tranen van troosteloos verdriet over de grond, hangt ze van blijdschap aan kroonluchters of schreeuwt het over de daken van geluk. Dit proza bezit een geheel eigen vorm waar u uzelf gemakkelijk in herkent.

cover 
portret

Lijn


Een leraar ontdekte al dat Isis Nedloni een literaire aanleg had. Eerst schreef ze uit nood, daarna was het een drang tot zelfexpressie, Schrijven vormt, samen met schilderen en fotografie, haar authentieke autodidacte kunstenaarschap. Het spel van de taal hoort bij haar dagelijkse bestaan en ervaart ze als een noodzakelijke uitingsdrang. Onder andere publiceert ze onder het pseudoniem Isis Nedloni op het vluchtige internet en wordt haar verbeeldingskracht steeds groter. De Hekel-serie heeft zich de laatste twee jaar ontwikkeld tot een eigen unieke vorm.


Lijn

Bestellen

Wij kunnen u het ca 126 pagina's tellende Hekel & de druppels uit de schoften scheuren aanbieden voor de prijs van € 15,95 (exclusief verzendkosten).
Wilt u het boek bestellen? Dat kan. Binnen onze webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. Op het moment dat Hekel & de druppels uit de schoften scheuren van de drukpersen komt, sturen we u uw exemplaar toe.

 
Bestellen boek
Lijn

Hekel & de druppels uit de schoften scheuren,
 Isis Nedloni - ISBN 978-90-484-0129-1
vaste prijs € 15,95
verzendkosten per exemplaar € 2,76 (NL) € 3,88 (EU)

lijn
Deze promotiemailing wordt eenmalig verzonden. De auteur heeft alle betrokkenen hiervoor om toestemming gevraagd.
© 2010 Free Musketeers | Herenwaard 177-A | 2716 XV Zoetermeer | E info@freemusketeers.nl