Wilt u deze pagina printen of kunt u deze e-mail niet goed lezen, kopieer dan onderstaande link naar uw browser.
http://nieuwsbrief.iwes.nl/index.php?id=MjE5NjIyNTY1MjAw
Nieuwsbrief Free Musketeers
Het nieuwe boek van Maria Cristina Giongo komt uit


Met trots melden wij u dat half maart de eerste exemplaren van MuriŽl, geschreven door Maria Cristina Giongo, van de drukpersen rollen.

Een jonge vrouw, MuriŽl, wordt met een diepe depressie opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis.Van haar Italiaanse moeder erfde zij passie, van haar Nederlandse vader rationaliteit. MuriŽl draagt echter een wrede ervaring uit haar prille jeugd met zich mee. Haar vriendschap met een homoseksuele bewoner van de kliniek, zijn verschrikkelijk geheim, en een vreemd mysterie in haar leven, leiden uiteindelijk tot een verrassende wending.We zijn allemaal gelijk, accepteer jezelf zoals je bent en het leven zoals het is, en liefde vooral moederliefde, zijn de belangrijkste themaís in deze intrigerende roman, die men leest met een lach en een traan.
cover 
pasfoto

Lijn


Maria Cristina Giongo (Milaan, 5 mei 1951) heeft politieke wetenschappen gestudeerd en zich gespecialiseerd in de journalistiek. Voor de Italiaanse televisie heeft ze verschillende programmaís gecreŽerd en gepresenteerd. Haar meest belangrijke interview is geweest met Paus Johannes Paulus II. In ItaliŽ zijn drie boeken van haar gepubliceerd. Woonachtig in Eindhoven, waar ze als correspondente voor meerdere gerenommeerde Italiaanse tijdschriften werkt en cursussen Italiaans verzorgt.


Lijn

Bestellen

Wij kunnen u het ca 234 pagina's tellende MuriŽl aanbieden voor de prijs van Ä 17,95 (exclusief verzendkosten).
Wilt u het boek bestellen? Dat kan. Binnen onze webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. Op het moment dat MuriŽl van de drukpersen komt, sturen we u uw exemplaar toe.

 
Bestellen boek
Lijn

MuriŽl,
 Maria Cristina Giongo - ISBN 978-90-484-0026-3
vaste prijs Ä 17,95
verzendkosten per exemplaar Ä 3,20 (NL) Ä 6,48 (EU)

lijn
Deze promotiemailing wordt eenmalig verzonden. De auteur heeft alle betrokkenen hiervoor om toestemming gevraagd.
© 2010 Free Musketeers | Herenwaard 177-A | 2716 XV Zoetermeer | E info@freemusketeers.nl