Wilt u deze pagina printen of kunt u deze e-mail niet goed lezen, kopieer dan onderstaande link naar uw browser.
http://nieuwsbrief.iwes.nl/index.php?id=MjE5NjI1NTI5MjAw
Nieuwsbrief Free Musketeers
Het eerste boek van Dick van Zijderveld komt uit


Met trots melden wij u dat half mei de eerste exemplaren van Late lente, geschreven door Dick van Zijderveld, van de drukpersen rollen. 
 
Late lente is een bundel van vijf verhalen over personen die zich op een keerpunt in hun leven blijken te bevinden. Ieder reageert op zijn eigen wijze op schijnbaar toevallige omstandigheden. Soms lijken gebeurtenissen niet goed te rijmen met het alledaagse ‘gezond verstand’, maar toch krijgen ze een plaats in het leven van de hoofdpersonen. De vraag wordt opgeroepen of de zichtbare dagelijkse realiteit de enige en gehele werkelijkheid vormt. Is alles toeval, of bestaat er zoiets is als ‘lot’ of ‘bestemming’?cover 
portret

Lijn

Dick van Zijderveld (1946) studeerde sociologie en deed enige tijd wetenschappelijk onderzoek. Hij was werkzaam als auteur en redacteur van informatieve teksten. Tegenwoordig wijdt hij zich vooral aan het schrijven van verhalen en novellen.
 
Hij is hoofdredacteur van literair tijdschrift Opspraak. Verder is hij secretaris van Schrijverskring Gyrinus Natator en mederedacteur van 4800 maal liever Nederlands.
 
Eerder zijn verhalen van hem gepubliceerd in de bundel Schrijvers van De Werkschuit, in Opspraak magazine en op internet.

Lijn

Bestellen

Wij kunnen u het circa 206 pagina's tellende Late lente aanbieden voor de prijs van € 17,95 (exclusief verzendkosten).
Wilt u het boek bestellen? Dat kan. Binnen onze webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. Op het moment dat Late lente van de drukpersen komt, sturen we u uw exemplaar toe.

 
Bestellen boek
Lijn

Late lente,
Dick van Zijderveld
ISBN 978-90-484-0611-1
vaste prijs € 17,95
verzendkosten per exemplaar € 3,20 (NL) € 5,44 (EU)

lijn
Deze promotiemailing wordt eenmalig verzonden. De auteur heeft alle betrokkenen hiervoor om toestemming gevraagd.
© 2010 Free Musketeers | Herenwaard 177-A | 2716 XV Zoetermeer | E info@freemusketeers.nl